groendaken gent


Green building projects in de pers Green Building Projects.
Green Building Projects is gespecialiseerd in het aanleggen van groendaken, groengevels en daktuinen. Gezamelijke interesse naar oplossingen voor regenwaterbeheer en afvoer via groendaken resulteerde dit jaar in een samenwerking met Vegetal iD, bedenker en ontwikkelaar van het gepatenteerde Hydropack en het Stock Flow systeem.
gd-energy.be
Groendaken - BOPLANT bvba.
De eigenschappen van dit substraat waarborgen een langelevensduur van het groendak. De modules kunnen zowel opplatte daken als op licht hellende daken geplaatst worden. Breng eerst een geotextiel doek aan op het plat dak en laat vervolgens het doek 20 cm met elkaar overlappen.
Premies Sfinx.
Premie van de Stad Gent voor de plaatsing van een groendak. U komt in aanmerking als.: De minimumoppervlakte van het groendak bedraagt 6 m. Het gaat over een vergund gebouw op Gents grondgebied. Het groendak bestaat minstens uit een draineerlaag, een substraatlaag.
Groendak Gent Greentop.
Greentop is de specialist op vlak van groendaken. Greentop realiseert het groendak die jouw woning letterlijk en figuurlijk nieuw leven inblaast. Een extensief groendak met sedum planten. Een biodiversiteitsdak om een rijkere ecologie te herbergen. Een hellend daken tot 45 graden kan je vergroenen.
Tribeca Gent - de sociale en rendabele waardevermeerding van een omvangrijke daktuin De Vijfde Gevel. B2Build Kenniscentrum voor de bouw.
Deelnemende partner: Optigrün Benelux. Gent wordt klein New York. Een daktuin van formaat. Stedelingen hechten steeds meer belang aan rust en groen. De bewoners van de Gentse TRIBECA-wijk zullen niet enkel genieten van het 5,1, hectare grote Bloemekenspark dat aan de site grenst, maar ook van het vele groen op de vijfde gevel van de site zelf. Zo werden er groendaken aangelegd op verschillende gebouwenniveaus, met als paradepaardje een heus dakpark bovenop het eveneens op de site gevestigde LIDL-filiaal.
Wat is een groendak en wat zijn de voordelen? - bouwenwonen.net.
Waterdichtingsspecialist Soprema is ervan overtuigd dat de natuur zijn plaats verdient, ook. Groendaken: Mooi n ecologisch. Groendaken zijn trendy. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze tal van interessante. PowerFLEX, een flexibele PV-dakbaan met hoog rendement. PowerFLEX is een flexibele zonnestroommodule die eenvoudig is te plakken op bestaande of nieuwe. Een groendak voor iedereen. De natuur verdient zijn plaats, ook in de stad. Daarom is Sopranature Toundra Alveo gelanceerd., Meest gelezen vandaag. Honderd jaar oude koetshuizen krijgen nieuwe bestemming. Wonen in 100 jaar oude stallen? In het Oost-Vlaamse Wondelgem kan het binnenkort. Bij nieuwbouw bespaar je jaarlijks meer dan 7000 euro aan verwarmingskosten. Huishoudens met fossielvrije nieuwbouw besparen aanzienlijk op hun verwarmingskosten. Quatt haalt 2 miljoen op voor grootschalige uitrol van slimme warmtepomp. Quatt maakt vandaag bekend 2 miljoen te hebben opgehaald bij Impact Equity Fund en een familiefonds.
Groendaken in Oost-Vlaanderen: Dakwerken Edj in Letterhoutem.
Zo ook de Stad Gent waar de aanleg van een groendak en het onderzoek naar de stabiliteit van je dak gesubsidieerd wordt. Kies je voor een groendak met meer variatie aan planten dan heb je daar recht op een verhoogde subsidie. Meer info vind je hier. xml version1.0" encodingUTF-8? Dakwerken EDJ, een dakwerkersbedrijf met groene vingers. Overweegt u een groendak te plaatsen, een Sedumdak, natuurdak, semi-intensief dak? Dan is Dakwerken EDJ dé geschikte partner om mee in uw groen te investeren. Onze troeven zijn een sterke prijs/kwaliteit en onze uitgebreide expertise. We plaatsen extensieve en intensieve groendaken, op maat van uw dak, budget, wensen en situatie.
Groendaken - Asfalt - Platte daken - Dak - Bouwmaterialen Modde - Kortrijk, Oostkamp, Gent, Doornik, Frameries Nijvel.
Firestone rollen 1 m breed. Firestone rubbergard rollen. Epdm 1,14mm, reinforced. Epdm 1,52mm, reinforced. Epdm sa zelfklevend. Dakvensters, koepels en lichtdoorlaten elem. Velux oud gamma. Jaloezie, zonne, mug, rol-vouw-verduistgord. Velux nieuw gamma. Ramen hellend dak. Gevelelementen, vast glaselementen. Ramen plat dak.
Productgroep groendaken De Witte BVBA.
Aanleg van groendaken info. Inspectieput voor dakafvoer. DW daktuinsubstraat extensief. DW daktuinsubstraat intensief. DW Drainage G10. DW Drainage G25. DW sedumcassettes ongevuld. Aantal producten in deze groep: 16. Toon - Producten Overzicht Verberg - Producten Overzicht. Aanleg van groendaken info.
Groendaken residentie 'Da' Vinci'' Gent Vereecke Lieven.
V E R E E C K E L I E V E N t ui n - l an d s cha p s a r c hit e c tuu r U bent hier. Groendaken residentie 'Da' Vinci'' Gent. Groendaken residentie 'Da' Vinci'' Gent.
Greentrack.
Aanleg groendaken en groengevels gebruik daken en gevels nuttig door ze te beplanten: meer biodiversiteit, opvang van fijn stof en waterbufferende werking. Lokale vergroeningsprojecten maak van een natuurarme omgeving een aangename groene omgeving. Meer info via de website van het Departement Omgeving of de afzonderlijke links hierboven. Met de steun van de stad Gent, Gent Klimaatstad en De Vlaamse Gemeenschap.

Contacteer ons

aanleg groendaken
ecoworks groendaken
extensieve groendaken
groendaken en groengevels
groendaken gent
groendaken leuven
groendaken stekene
groendaken vlaanderen
groendaken voordelen
groendaken west-vlaanderen
groendaken wtcb
intensieve groendaken