groendaken bvba


Dakwerken Lieven Vancayzeele.
Uw dak, ons vak! Dakwerken is een beroep dat zijn gelijke niet kent. Delicaat, levensnoodzakelijk en toch zo bepalend voor uw hedendaagse architectuur. Wij beschikken over de nodige vakkennis en ervaring om ieder aspect van uw dakafwerking tot in de puntjes uit te voeren.Kortom, uw tevredenheid is onze prioriteit!
gd-energy.be
Wat is een groendak en wat zijn de voordelen? - bouwenwonen.net.
De voordelen van groendaken. Het grootste voordeel van groendaken is dat ze neerslag voor een groot deel tegenhouden en deze neerslag daarna via verdamping weer afgeven, waardoor de kans op overstroming verkleint. Van al het water dat op een groendak terecht komt, zal uiteindelijk slechts de helft in de riolering belanden. Daarnaast hebben groendaken een positief effect op het ecologisch welzijn. Groendaken bieden bijvoorbeeld schuil- en broedplaatsen voor vogels, insecten, etc. Bovendien draagt een groendak bij aan een beter leefmilieu en verhoogd zuurstofgehalte in de omgeving. Tenslotte zorgen groendaken voor extra geluidsisolatie. De lawaaihinder van neerslag en hagel, maar ook van omgevingsgeluiden zal sterk afnemen. Kan je op elk dak een groendak aanleggen? Groendaken worden meestal aangelegd op platte daken, maar ook op daken met een helling tot 20 graden naar het zuiden gerichte daken of 35 graden daken die naar het noorden, westen of oosten gericht zijn kan een groendak voorzien worden. Zorg ervoor dat een groendak gedurende de zomer minstens drie uur per dag blootgesteld wordt aan de zon. Schaduw van omliggende gebouwen en weerkaatsing van glas kan een negatief effect hebben op de groei van de vegetatie op het groendak.
Green Building Projects - Lifting Nature, Lifting happiness Green Building Projects.
Daktuin Biostoomcentrale te Oostende. Sociale Woningbouw De Venning te Kortrijk. Ontdek meer realisaties. Volg ons op Instagram. GSM: 0486 35 81 48. tel: 050 68 09 50. fax: 050 700 614. Grote Moerstraat 76. 2022 Green Building Projects. All rights reserved.
Groendak Pl@nt Antwerpen.
Pl@nt is een bedrijf dat de vergroening van de stad naar een nieuw niveau wil brengen. Dit willen we op verschillende manieren bekomen, zoals met groene daken en groene gevels. Er zijn momenteel nog zoveel daken waardat perfect een groen dak kan van gemaakt worden.
Professionele dakwerken Zolderse Dakprojecten.
Platte daken ZDPHome. 32 0 11 45 03 80. 32 0 11 45 03 80. Werken bij ZDP. Ik wil een offerte! Professioneel Particulier Overheid. Zolderse Dakprojecten - ZDP voor de vrienden - gaat voluit voor persoonlijke service en topkwaliteit op vlak van dakwerken. Elke dag opnieuw. Dat zijn geen holle woorden. Onze dakspecialisten gebruiken enkel de beste materialen en technieken, en leveren uiterst nauwkeurig werk. Bovendien garandeert ZDP een duidelijke planning en een feilloze opvolging. Steekt er onverwacht een probleem de kop op? We regelen het. Onze dienstverlening gaat tot de nok - tijdens en ná de werken. Dankzij de modernste materialen en nieuwste technieken ben je bij ZDP aan het juiste adres voor elk type van plat dak. Van EPDM en bitumineuze membranen tot PVC-TPO over Rhepanol. Renovatie of nieuwbouw? Een hellend dak vereist vakmanschap en de allerbeste materialen. Pannen, kunst- of natuurleien of zink? ZDP heeft voor elk daktype de geknipte medewerker. Samen zoeken we de meest optimale oplossing voor jouw dak. Een groendak is ecologisch, isolerend én esthetisch. Bij ZDP plaatsen we zowel intensieve als extensieve groendaken.
DAKART Houtbouw Dakwerken Duurzame Kwaliteit uit Leuven.
Specialist in groendaken en daktuinen voor de regio Leuven. Bij DAKART Dakwerken Leuven kan u ook terecht voor advies en plaatsing van een groendak. Van extensieve groendaken tot intensieve groendaken of ecologische daktuinen, alles is mogelijk. Contacteer ons voor een afspraak.   info groendaken.
HOME - Klein- en groothandel dakbedekkingsmaterialen - bouwmaterialen - hout - gevelbekleding in Merksem.
Wij hebben zowel aluminium als polyester dakrandprofielen op voorraad. HERBAROOF - GROENDAKEN. en trend die zich almaar meer doorzet is die van platte daken met groenbedekking. Een groen dak met bodembedekkers is niet alleen mooi om te zien, de voordelen voor het milieu zijn talrijk, net als het gemak wat levering en plaatsing betreft.
Groepsaankoop groendaken - SamenGoedkoper groepsaankopen.
Er is geen aankoopverplichting bij ons. Welke experts in groendaken doen mee aan de groepsaankoop? SamenGoedkoper is een volledig onfhankelijke partij. Wij houden contact met verschillende groendak-specialisten en kiezen de specialist met de strafste korting en de beste voorwaarden uit uw regio. Daarom kunnen wij ook gemakkelijk veranderen van aanbieder. Zo zorgen wij ervoor dat u steeds van de beste aanbieding geniet. Wie zit er achter SamenGoedkoper? SamenGoedkoper is een initiatief van Conversion Impact bvba.
ecoworks - zwemvijvers, groendaken en groengevels.
We kregen de prijs uithanden van Tie Roefs, gedeputeerde voor Groen in Vlaams-Brabant, na eenspannende live voting. Met een deel van het team gingen we trots onze prijs in ontvangst nemen. John dankte VOKA en het voltallige ecoworks team. Ecoworks krijgt zilver voor zwemvijverbouwer van het jaar! Zoals elke jaar werd ook nu de jaarlijkse wedstrijd voor de beste zwemvijver bouwer van het jaar gehouden. Altijd een spannende gebeurtenis. We zijn bijzonder fier om jullie mee te delen dat wij de 2de plaats te pakken hebben! Lees hier onze blogpost. ecoworks bouwt HUMO op Pukkelpop. Over een paar weekends is het weer zover. Dan kleurt Pukkelpop opnieuw de weides van Kiewit! Wij mochten dit jaar voor HUMO aan de slag om hun stand mee vorm te geven. We staan in voor het concept de uitvoering. Nog even knallen dus de komende week. Maar we zien het helemaal goed komen! Lees hier meer over op onze blog! ecoworks wint in Wenen 'groendak' van het jaar'! In februari 2015 werd het 'groendak' van het jaar gekozen. Dit is een wedstrijd georganiseerd door Optigrün. De verkiezing gebeurt door bedrijven die zelf groendaken en daktuinen aanleggen.
Welkom Groendakshop.be.
Een groendak is er in verschillende soorten en maten. Hetpopulairste groendaksysteem is een sedumdak omwille van zijn grotegroene karakter aan een kleine prijs. Een groendak met sedums, grassen, kruiden of zelfs nog hogerebeplanting heeft veel voordelen! Uw dakdichting gaat veel langermee, de ruimtes onder het groendak blijven koeler in de zomer, enhet oogt vooral mooi! Een goed groendak moet voldoende water kunnen stockeren voor debeplanting, wij bieden enkel systemen aan vanaf 105 kg/m. Erbestaan ook lichtere groendaksystemen, maar deze bufferen minderwater. Wij besparen niet op kwaliteit en bieden systemen aan diegebaseerd zijn op de ervaringen van groendakspecialisten. Bestel in onze webshop eenvoudig het DIY groendak van uw dromenen ga vlot aan de slag met hulp van de instructiefichesen de video. Vragen omtrent uw project, bestelling of de leveringsperiode? We helpen u graag op weg! Prijzen vangroendakpakketten staan vermeld in €/m. Er zijn ook tal van premies toegekenddoor steden en gemeentes als u een groendak aanlegt. Al onzegroendakpakketten voldoen onder andere aan de subsidievoorwaardenvan stad Gent en de Klimaatpremie van stad Antwerpen. Kijk tussenonze meestgestelde vragen voor meer informatie over subsidies. Hieronder vind je enkele voorbeeldenvan groendaken die met de materialen in deze webshop werdenaangelegd!
Platte daken, vijvers en groendaken in EPDM MJ-Roofs.
Platte daken in naadloze EPDM, vijverdichtingen en aanleg van groendaken. Voor particulieren, nieuwbouw en renovatie. Erkend Firestone plaatser. EPDM-rubber van Firestone is een duurzaam kwaliteitsfolie waarmee we je plat of licht hellend dak naadloos afwerken tot 900 m. We gebruiken de Firestone-kwaliteitsproducten ook voor het waterdicht maken van je vijver en het aanbrengen van waterkeringen in nieuwbouwwoningen.

Contacteer ons

vouwfiets voor zware mensen
de beste vouwfiets 2018
zanger gezocht brabant
gratis online sex
groendaken
groendaken aanleggen
groendaken antwerpen
groendaken belgië
groendaken brussel
groendaken bv
groendaken bvba
groendaken bv welkomstraat wommelgem