groendaken bv


Groendaken en terrasdaken Meijer dakbedekking B.V.
Een groendak beschermt het dak bij temperatuurschommelingen, het buffert veel water bij regen en beschermt tegen hagel, zorgt het voor een effectieve isolatie van zowel geluid als warmte en werkt het dak luchtzuiverend. Een groendak zorgt tevens voor een langere levensduur van uw dakbedekking, en de dak en gevelbegroeiing draagt bij aan een duurzaam dak en gebouw.
gd-energy.be
Groendaken Green Building Projects.
Als een dakdichting FLL gekeurd is, betekent dat eigenlijk dat ze wortelvast is. Dit is verplicht bij intensieve groendaken. Extensieve groendaken kunnen wel geplaatst worden op een niet-gekeurde dakdichting, maar dan wordt er eerst een wortelwerende laag op de dakdichting geplaatst, dit is onder de vorm van een PE-folie. De draagstructuur moet sterk genoeg zijn aangezien een groendak het gewicht op uw dak vergroot. Dit kan worden nagegaan door uw architect of door ons adviesbureau die uw dakstructuur berekent. Materiaalkeuze/zelf groendak plaatsen. Wij garanderen u materialen van Duitse topkwaliteit. De materiaalkeuze voor het aanleggen van een groendak is projectgebonden. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Hiervoor kunt u ons vrijblijvens contacteren. Indien u zelf uw groendak wil plaatsen, kan u materialen en tips op. onderstaande website terugvinden en bestellen. Onze groendaken worden geplaatst volgens de regels van het WTCB TV229, dit houdt een nauwkeurige opmeting en uitvoering in, waarbij enkel FLL-gekeurde producten worden gebruikt. Zoals in een gewone tuin moet al wat gezaaid wordt de tijd krijgen om te groeien.
Groendaken Blauw Groen Vlaanderen.
Voor een sedumdak volstaat een waterbergend vermogen van minimaal 25 l/m. Als er niet voldoende water kan worden geborgen, dan zal de vegetatie verdrogen bij aanhoudende warmte. Het groendak zal dan ook weinig verkoeling bieden aan de omgeving. Het waterbergend vermogen van extensief substraat bedraagt ongeveer 4 liter per centimeter dikte. Voor 6 cm geeft dit dus een waterbergend vermogen van 24 l/m. Het waterbergend vermogen is gelijk voor standaard- en lichtgewichtsubstraat. Voor drainage is het waterbergend vermogen zeer uiteenlopend. Raadpleeg hiervoor de technische fiche van het gebruikte product. Kies bij de plaatsing van een groendak meteen voor een onderhoudscontract of een onderhoudsplan. De oriëntatie van het gebouw en de gekozen vegetatie zijn bepalend voor het onderhoud. Het onderhoud kan door de eigenaar zelf worden uitgevoerd of door een gespecialiseerde firma. Voor uitgebreide groendaken beperkt het onderhoud zich tot enkele controles.: groeit de vegetatie voldoende? 1 of 2 keer per jaar. verwijder zwerfvuil en bladeren, haal ongewenste vegetatie onkruid en zaailingen weg, zet nieuwe planten waar nodig, vul substraat aan. werkt de dakafvoer goed? 2 keer per jaar: einde herfst en begin lente. voorkom verstopping van de waterafvoer door de inlaten en de controleputten schoon te houden.
Nophadrain Home.
- Systemen voor beloopbare daken. - Systemen voor intensieve groendaken. - Systemen voor extensieve groendaken. 31 0 45 535 5030 info@nophadrain.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn. Nophadrain BV Mercuriusstraat 10 6468 ER Kerkrade Nederland.
ecoworks - zwemvijvers, groendaken en groengevels.
We kregen de prijs uithanden van Tie Roefs, gedeputeerde voor Groen in Vlaams-Brabant, na eenspannende live voting. Met een deel van het team gingen we trots onze prijs in ontvangst nemen. John dankte VOKA en het voltallige ecoworks team. Ecoworks krijgt zilver voor zwemvijverbouwer van het jaar! Zoals elke jaar werd ook nu de jaarlijkse wedstrijd voor de beste zwemvijver bouwer van het jaar gehouden. Altijd een spannende gebeurtenis. We zijn bijzonder fier om jullie mee te delen dat wij de 2de plaats te pakken hebben! Lees hier onze blogpost. ecoworks bouwt HUMO op Pukkelpop. Over een paar weekends is het weer zover. Dan kleurt Pukkelpop opnieuw de weides van Kiewit! Wij mochten dit jaar voor HUMO aan de slag om hun stand mee vorm te geven. We staan in voor het concept de uitvoering. Nog even knallen dus de komende week. Maar we zien het helemaal goed komen! Lees hier meer over op onze blog! ecoworks wint in Wenen 'groendak' van het jaar'! In februari 2015 werd het 'groendak' van het jaar gekozen. Dit is een wedstrijd georganiseerd door Optigrün. De verkiezing gebeurt door bedrijven die zelf groendaken en daktuinen aanleggen.
Groen Dak aanleggen? Bel specialist Ben Roos Dakbedekking BV.
Groen Dak aanleggen? Bel specialist Ben Roos Dakbedekking BV. Bent u geïnteresseerd in een groen dak? Een groendak zorgt voor een langere levensduur van uw dakbedekking. Wist u dat een groen dak de levensduur tot wel 40 jaar kan verlengen?
Vernooy Dakwerken B.V. in Bennebroek Groendaken.
Duurzame Groendaken uit Bennebroek. Houdt u ook zo van een mooi groen dak? Heeft u wellicht interesse in het plaatsen van mos sedumdak of een ander groendak? Onze groendaken zijn duurzaam en mooi. Lees hier hoe Vernooy Dakwerken B.V. uw dak van begroeiing kan voorzien of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact op. Naast een mooie uitstraling heeft dakbegroeiing tal van andere voordelen. Een dakbegroeiing, ook wel bekend als groendak, verhoogt naast het bieden van bescherming tegen weersinvloeden ook de levensduur van uw dak. Het zorgt namelijk voor een goede afvoer van water en beschermt tegen onder andere uv-licht. Wilt u ook een duurzaam en groen dak met een nog groenere uitstraling? Lees hieronder hoe u dit kunt realiseren. groendaken met dakbegroeiing. Onze groendaken, zoals mos sedumdaken, bestaan uit kwalitatief hoogwaardige begroeiingscomponenten. De systemen bestaan uit.: Een bijkomend voordeel van dakbegroeiing is de vermindering van de waterafvoer.
Groendaken valbeveiliging- Ibic.be.
Met meer dan twintig jaar ervaring heeft IBIC alle kennis in huis om je volledig te ontzorgen bij het ontwerp, de aanleg én het onderhoud van groendaken. Bovendien specialiseert ons jonge, enthousiaste team zich in veiligheid op het dak. Valbeveiliging op groen- of andere daken maakt dan ook deel uit van ons totaalconcept.
Groendaken De voordelen van een duurzaam dak Hollanddak B.V.
Ideaal in stedelijke gebieden waar riolen vaak grote hoeveelheden neerslag niet kunnen verwerken. Groendaken trekken vogels en insecten aan en leveren zo een belangrijke bijdrage aan de natuur in de bebouwde omgeving. Groendaken zorgen voor een langere levensduur van het dak.
Alles voor een groendak Eenvoudig zelf aan te leggen.
alles voor een groendak. ALTIJD EEN SCHERPE PRIJS. We garanderen altijd goede prijzen. BETAAL DIRECT OF ACHTERAF. Kies voor gemak en zekerheid. MORGEN IN HUIS. Bepaal zelf je leverdag. Welkom bij EcoRoof. Bij ons vind u alles voor een groendak! Ecoroof levert een compleet doe-het-zelf systeem voor uw groendak en is geschikt voor platte en schuine daken. Natuurlijk kunnen we de aanleg van uw groendak ook voor u verzorgen. In onze eigen kwekerij telen wij alleen het beste sedum voor een perfect groendak. Heeft u vragen dan helpen wij u graag. Een groendak was nog nooit zo eenvoudig en snel aan te leggen! Met ons modulair systeem legt u in no time eenvoudig zelf een groendak aan. De licht gewicht modules hebben een zeer handzame afmeting waardoor deze heel eenvoudig te hanteren zijn. voordelen van een groen dak. Naast dat het mooi is biedt een sedumdak vele extra voordelen.
Groene daken - Van Popering b.v.
Het compleet aanbrengen van een groendak, uitgevoerd met sedum casettes.Aan te leggen op een bestaand plat dak met wortelwerend doek of in combinatie met een nieuw dak waarbij dan gebruik gemaakt wordt vaneen wortelwerende toplaag. Iedereen wil wonen en werken in een groene en gezonde omgeving en genieten van levend groen. Onze dakenbieden die vrijheid. Een groendak ziet er niet alleen mooi uit maar heeft ook tal vaneconomische, technische en duurzaamheidsvoordelen zoals.: Onder onze daken is het koel. Zwarte daken warmen in de zomer op tot 80 gradenterwijl een groen dak niet warmer wordt dan 35 graden. Dit geeft een enorme besparing op uw koeling en een belangrijke bijdrage aan het verminderd opwarmen van de stad, het zogenaamde heat island. Onze vegetatiedaken kunnen 50 - 80 van het regenwater bufferen, verdampen en sterk vertraagd afvoeren. Met onze daktuinsystemen kan dit zelfs oplopen tot 99. Hiermee worden de rioolsystemen sterk ontlast, hetgeen de reden is dat veel steden subsidie verstrekken op onze daken. Het groene dak beschermt de dakbedekking tegen extreme temperatuurswisselingen, UV-straling en mechanische beschadigingen. Het geeft een levensduurverlenging met factor 2.

Contacteer ons

vouwfiets voor zware mensen
de beste vouwfiets 2018
zanger gezocht brabant
gratis online sex
groendaken
groendaken aanleggen
groendaken antwerpen
groendaken belgië
groendaken brussel
groendaken bv
groendaken bvba
groendaken bv welkomstraat wommelgem