groendaken antwerpen


Sedum Cassettes groendak - Extra snel te plaatsen, licht van gewicht. Graent groendakmateriaal - Urpaco Trading bv.
De verschillende groendak systemen. Sedum Cassettes groendak - Extra snel te plaatsen, licht van gewicht. Sedum stekjes groendak - Drielaags groendak met in te zaaien sedumstekken. Voor als het iets meer mag zijn. Sedum tapijt groendak - Drielaags groendak met voorgekweekte sedummatten. Als het direct groen moet zien. Natuurdak - Als biodiversiteit een must is, of gewoon omdat het super mooi is om naar te zien. Intensieve daktuin, of gebruiksdak. Als een dak het verlengde is van uw woning - Rooftop" style." Voor architecten en vaklui. Bent u architect, tuinaannemer, dakdekker. contacteer ons rechtstreeks voor advies en ondersteuning. Als Urpaco Trading bv zijn wij niet alleen exclusief verdeler van de optigrün groendak- en daktuin- systemen. Wij adviseren ook op project basis en geven opleidingen omtrent het aanleggen van groendaken en daktuinen.
gd-energy.be
Vind de juiste aannemer voor groendaken in provincie Antwerpen.
Log in als gebruiker - huiseigenaar partner - vakman. Vind een specialist in groendaken uit de provincie Antwerpen. Overtuigd van het concept van een groendak of verticale tuin en nog op zoek naar een dakdekker uit de buurt die je hierbij kan helpen?
Groendak Dakbedekking Ontdek onze producten Aquaplan.
Het heeft sowieso een natuurlijke uitstraling met esthetische kwaliteiten, maar zijn nog heel wat meer groendak voordelen. Een groendak is goed voor het milieu omdat het CO2 helpt verminderen. Bovendien zorgt een groendak voor een gespreide waterafvoer. Daarmee vermijd je waterproblemen tijdens een hevige regenbui. Een groendak geeft een betere isolatiewaarde thermisch en akoestisch, zowel in de winter als in de zomer. Een groendak vraagt amper onderhoud en is heel duurzaam. Omdat het de schadelijke uv-straling van de zon tegenhoudt, gaat je dak langer mee. Als doe-het-zelver kun je voor je groendak kiezen voor de producten van AquaplanT Groendak. Die zijn ook geschikt voor lichtere constructies zoals garages, tuinhuizen, bijgebouwen en carports. De kant-en-klare sedumbeplanting is vrij licht. De installatie met een tray-pakket weegt maximaal 60 kg/m en de installatie met groendak op rol weegt maximaal 80 kg/m. Het totale groendak gewicht vormt meestal geen probleem. Met AquaplanT installeer je zelf eenvoudig je groendak.
Groendaken en daktuinen Syntra Bizz.
Breid dan zeker je aanbod en servicepakket uit met de aanleg en onderhoud van groendaken en daktuinen. Inschrijven voor deze opleiding is hiervoor al de juiste start. Volgende aspecten van groendaken en daktuinen komen uitgebreid aan bod.: Terminologie omtrent groendaken en daktuinen.
Groendak Pl@nt Antwerpen.
Pl@nt is een bedrijf dat de vergroening van de stad naar een nieuw niveau wil brengen. Dit willen we op verschillende manieren bekomen, zoals met groene daken en groene gevels. Er zijn momenteel nog zoveel daken waardat perfect een groen dak kan van gemaakt worden.
Groendaken boven Neerland.
Dat kan onder meer via het gebruik van groendaken en daktuinen. Vaak bieden ze een gebouw ook een esthetische meerwaarde, zoals eveneens het geval is in de wijk Neerland. De groendaken die Neerland sieren zijn geen toeval. Net als onder meer Brussel en Gent verplicht Antwerpen de aanleg ervan bij nieuwbouw en ingrijpende renovaties.
Tectum Dekkers Plat dak expert.
Dankzij de bewezen expertise in waterdichting, thermische isolatie, valbeveiliging en groendaken is Tectum Dekkers de ideale partner voor complexe platdakprojecten. Vestigingen: Hoboken - Brussel - Gent - Genk - Charleroi - Polen. Platte daken Groendaken. OCMW Tielt Winge. Platte daken Groendaken.
Groepsaankoop groendaken Antwerpen - SamenGoedkoper.
I'm' searching for in. Groepsaankoop groendaken Antwerpen. Het beste aanbod voor een groendak in provincie Antwerpen? Dat vindt SamenGoedkoper voor u. Slechts éénmaal aanmelden. Snel genieten van uw groepskorting. Altijd gratis en vrijblijvend. Ik doe mee. Wat voor dak heeft u? Beschrijf uw project. Voeg foto's' en/of bijlagen toe Optioneel. Kies een bestand of versleep het hierheen Opladen. Ik wens op de hoogte te blijven van mijn aanvraag en tips te ontvangen sterk aanbevolen. Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid. Wij respecteren uw privacy. Na uw aanvraag brengen we u in contact met de beste leveranciers voor uw aanvraag. Overeenkomstig de europese GDPR wetgeving, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Bedankt voor uw aanvraag. Wij bellen u kort op om uw aanvraag samen te controleren en te vervolledigen. Zo kunnen we uw aanvraag verzenden naar de meest geschikte specialisten. De specialisten zullen op hun beurt contact met u opnemen.
Antwerpen Kennisdag Klimaatrobuuste daken Openbaar groen. arrowhead-left. arrow-ios-forward. arrow-forward. calendar. bookmark. pricetags. clock. close. Facebook-color. person. Facebook-color. printer. grid. home. info. Facebook-color. menu. lock. email.
Met deze sensor, een realisatie die volgt op het studiewerk verricht op het intelligente groendak in de Nationalestraat, wil de KU Leuven een goed zicht krijgen op wat groendaken nodig hebben aan water om in de ideale omstandigheden voor plantengroei te zorgen.
Groendak Groendaken Pl@nt Antwerpen.
PL@NT is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het aanleggen van groendaken. Wij zorgen voor de plaatsing en het onderhoud van alk groendaktype, zoals een sedumdak, kruidendak of daktuin. Dankzij onze specialisatie zijn we in staat om snel en correct een offerte op te maken.
ecoworks - zwemvijvers, groendaken en groengevels.
Zoals elke jaar werd ook nu de jaarlijkse wedstrijd voor de beste zwemvijver bouwer van het jaar gehouden. Altijd een spannende gebeurtenis. We zijn bijzonder fier om jullie mee te delen dat wij de 2de plaats te pakken hebben! Lees hier onze blogpost. ecoworks bouwt HUMO op Pukkelpop. Over een paar weekends is het weer zover. Dan kleurt Pukkelpop opnieuw de weides van Kiewit! Wij mochten dit jaar voor HUMO aan de slag om hun stand mee vorm te geven. We staan in voor het concept de uitvoering. Nog even knallen dus de komende week. Maar we zien het helemaal goed komen! Lees hier meer over op onze blog! ecoworks wint in Wenen 'groendak' van het jaar'! In februari 2015 werd het 'groendak' van het jaar gekozen. Dit is een wedstrijd georganiseerd door Optigrün. De verkiezing gebeurt door bedrijven die zelf groendaken en daktuinen aanleggen. Naast de schoonheid van het groendak, wordt er ook veel aandacht besteed aan de technische opbouw.

Contacteer ons

vouwfiets voor zware mensen
de beste vouwfiets 2018
zanger gezocht brabant
gratis online sex
groendaken
groendaken aanleggen
groendaken antwerpen
groendaken belgië
groendaken brussel
groendaken bv
groendaken bvba
groendaken bv welkomstraat wommelgem