ecoworks groendaken


Groendaken Tectum Group.
Werken bij Tectum Group. Groendaken bieden zowel op duurzaam als op esthetisch vlak een meerwaarde voor uw gebouw. De plaatsing en het onderhoud van een groendak vraagt expertise. Een aannemer met degelijke referenties is een must voor een goed resultaat. Vraag vrijblijvend advies voor uw groendak. We nemen met u contact op zonder verdere verplichtingen. Ik wens vrijblijvend advies. Extensieve groendaken bestaan uit een uitgebreid gamma. Tectum Group heeft ervaring in het plaatsen van de volgende types extensieve groendaken.: Groendak met vegetatiematten. Groendak met cassettes. Groendak met ingezaaide sedumstekken. Groendaken winnen aan populariteit. Een goede investering voor uw bedrijf alsook het algemeen belang.: Dalend energieverbruik dankzij het isolerende effect. Hoger rendement van uw zonnepanelen. Stijging levensduur van uw dak. Verhoogde waarde van uw gebouw. Retentie van regenwater. Stadskernen blijven koeler. Thermisch en akoestisch comfort. Vraag nu vrijblijvend advies voor de plaatsing of het onderhoud van uw groendak. Platte daken Groendaken.
ecoworks - zwemvijvers, groendaken en groengevels.
We kregen de prijs uithanden van Tie Roefs, gedeputeerde voor Groen in Vlaams-Brabant, na eenspannende live voting. Met een deel van het team gingen we trots onze prijs in ontvangst nemen. John dankte VOKA en het voltallige ecoworks team. Ecoworks krijgt zilver voor zwemvijverbouwer van het jaar! Zoals elke jaar werd ook nu de jaarlijkse wedstrijd voor de beste zwemvijver bouwer van het jaar gehouden. Altijd een spannende gebeurtenis. We zijn bijzonder fier om jullie mee te delen dat wij de 2de plaats te pakken hebben! Lees hier onze blogpost. ecoworks bouwt HUMO op Pukkelpop. Over een paar weekends is het weer zover. Dan kleurt Pukkelpop opnieuw de weides van Kiewit! Wij mochten dit jaar voor HUMO aan de slag om hun stand mee vorm te geven. We staan in voor het concept de uitvoering. Nog even knallen dus de komende week. Maar we zien het helemaal goed komen! Lees hier meer over op onze blog! ecoworks wint in Wenen 'groendak' van het jaar'! In februari 2015 werd het 'groendak' van het jaar gekozen. Dit is een wedstrijd georganiseerd door Optigrün. De verkiezing gebeurt door bedrijven die zelf groendaken en daktuinen aanleggen.
Openingsuren Ecoworks in Vilvoorde.
vrijdag 1 oktober. zaterdag 2 oktober. zondag 3 oktober. Info laatst gecontroleerd op 17 juli 2019. Info niet correct? Laat het ons weten! Louis Bentastraat 3, 1800 Vilvoorde. Ecoworks, sterk in zwemvijvers, groendaken groengevels. Van ontwerp en aanleg tot onderhoud.
KIWI - Groendaken en groengevels vormden het thema van.
Klimaatvriendelijke Infrastructuur in Weerbare Industriezones. Groendaken en groengevels vormden het thema van onze derde opleidingsworkshop op 20 april in Leuven. Naast ontwerpers, architecten, planners en uitvoerders van ecologische groenaanleg en ecologisch onderhoud, waren eveneens bedrijfsleiders en gebouw- en terreinverantwoordelijken uitgenodigd. Het onderwerp genoot ook interesse bij enkele aanwezige projectontwikkelaars en stedelijke duurzaamheidsambtenaren. Joris Van Herreweghe van WTCB gaf een interessant overzicht van de bestaande technieken en mogelijkheden voor groene wanden voor duurzame gebouwen en steden. Deze presentatie bevatte de uitgebreide resultaten van het project Groen Bouwen. Carmen Vanmechelen van de afdeling Bio-Research aan de PXL Hogeschool presenteerde 3 onderzoeksprojecten over groendaken en de bijdrage die deze kunnen leveren aan biodiversiteit. Nele Weyens van het Centrum voor Milieukunde, U Hasselt, lichtte het nieuwe project EcoCities toe. Daarin wordt verder diepgaand onderzoek gedaan naar de werking en kenmerken van groengevels en groendaken. Tot slot brachten John Kinnen en Yannick Lepage van Ecoworks en Michel Pauwels van Ontwerpbureau Pauwels een aantal voorbeelden van interessante praktijkprojecten en hun concrete ervaringen daarbij.
Groendaken valbeveiliging- Ibic.be.
Met meer dan twintig jaar ervaring heeft IBIC alle kennis in huis om je volledig te ontzorgen bij het ontwerp, de aanleg én het onderhoud van groendaken. Bovendien specialiseert ons jonge, enthousiaste team zich in veiligheid op het dak. Valbeveiliging op groen- of andere daken maakt dan ook deel uit van ons totaalconcept.
Ecoworks wint 'groendak' van het jaar'' - CGconcept.be.
Een van s werelds grootste fabrikanten van groendak en daktuin materialen. Ecoworks werkt samen met fabrikant en studiebureau Optigrün AG. De verkiezing gebeurt door bedrijven die zelf groendaken en daktuinen aanleggen. Naast de schoonheid van het groendak, wordt er ook veel aandacht besteed aan de technische opbouw van het project.
Bureau Bouwtechniek. voorstelling Ecoworks bvba - PDF Gratis download.
2 Yannick Lepage landschapsarchitect sinds 2008 Ecoworks RHS introductie historiek Ecoworks groendaken groengevels biologische waterpartijen biologische waterzuivering I voorstel Bureau Bouwtechniek. 3 wie is Ecoworks. 4 Wij willen natuur beter integreren in de stad, tuin, wijk of landschap I voorstel Bureau Bouwtechniek.
Groen licht in tijden van crisis - bouwenwonen.net.
Op het vlak van groendaken staat er bovendien veel te gebeuren bij Ecoworks. Tijdens het salon van Batibouw 2009 willen we met een primeur voor Belgi uitpakken. Ecoworks gaat namelijk van start met de eerste online webwinkel voor groendaken. Steeds meer gezinnen tonen interesse in het aanleggen van een groendak.
Ecoworks, groene oase in een industriezone - Tie Roefs blogt.
Op de bedrijvenzone Buda in Vilvoorde springt één kantoor in het oog. De groengevel, de plantjes en struiken rond het gebouw zorgen voor een groene oase in deze industriezone. Hier huist Ecoworks, een bedrijf gespecialiseerd in groendaken, groene gevels en zwemvijvers.
Lightplus wint de Eco Award op Batibouw News.belgium.
Ecoworks viel op met hun project van groendaken in steden. Groendaken geven de natuur opnieuw een plaats in een stedelijke omgeving en vormen buffers voor regenwater, zodat zij de rioleringen ontlasten. De jury juicht ook hun proefproject met dak-akkers toe.
Leden van de projectgroep - GevelGroen.
Leden van de projectgroep. Clement Karl BVBA. 3540 Herk de Stad. Axo Industries bvba. Belgische vaste plantenvereniging B.V.P.V V.Z.W. Canopy bvba - groendaken groengevels. Louis Brentastraat 3. Wibio a brand by Garsy nv. Koningin Astridlaan 72. Green Building Company bvba.

Contacteer ons

aanleg groendaken
ecoworks groendaken
extensieve groendaken
groendaken en groengevels
groendaken gent
groendaken leuven
groendaken stekene
groendaken vlaanderen
groendaken voordelen
groendaken west-vlaanderen
groendaken wtcb
intensieve groendaken